Vyhľadávanie

Chorvátsko 2011

17.03.2011 15:50

Už máte premyslené, kam sa tento rok vypravíte na dovolenku? Zháňate skôr niečo lacnejšie, ale pritom kvalitného? Skvelé riešenie ponúka last minute Chorvátsko. Čisté more, príjemné pláže, komfortné hotely i apartmány - to sú len niektoré z pozitív, ktoré dovolenka v Chorvátsku prináša. Kde zoženiete to najlepšie ubytovanie? 
Chorvátsko je jednou z najobľúbenejších prímorských destinácií slovenských turistov. Niet divu, dovolenka Chorvátsko je cenovo jednou z najprijateľnejšie, a napriek tomu sa vám dostane očakávaného komfortu a budete si môcť byť istí, že vaša dovolenka Chorvátsko bude mať všetko, čo k pravému letnému odpočinku patria. Mnoho miest v Chorvátsku sa ideálnych na šnorchlovanie či potápanie, na príjemných plážičkách si môžete leňošiť dosytnosti, bezpochyby sa vám naskytne príležitosť ochutnať delikatesy miestnej kuchyne a okrem toho Chorvátsko ponúka i veľa možností pre fakultatívne výlety, ktoré vašu dovolenka Chorvátsko správne okorení.
Odísť na dovolenku do Chorvátska v polovici na last minute v septembri rozhodne nie zlý nápad. Počasie nemusí byť síce tak isté ako v júli, však aj ceny za ubytovanie bývajú viac než prijateľné. Máte tak možnosť získať veľmi výhodne slnečný odpočinok.